Nede i europa har de fået en fiks ide tekst

Nede i Europa – Herning Folkeblad

Nede i Europa | Herning Folkeblad

7. dec. 2015 — jeg siger nede i Europa, nede i Europa,. der har de fået en fiks ide’. der har de fået en fiks ide’. det’ noget de kalder for EEC«.

Nyheder fra Herning, Ikast, Brande, Hammerum, Gjellerup, Sunds, Aulum og Vildbjerg

En nej-sigers erindringer – Information

2. okt. 2012 — Ja, nede i Europa (do.) Har de fået en fiks idé om noget de kalder – EEC! Sådan husker jeg de sange, men ikke fra radioen. Skousen-Ingemanns …

John Mogensen sang en dejlig sang – og døde

20. mar. 2018 — »Nede i Europa, nede i Europa, der har de fået en fiks idé,« lød det for eksempel i en anden populær sang, også fra 1972, og der var meget …

Ny sangbog minder os om, hvor fortrinlig en sangskriver John Mogensen var, også til allersidst. Men han kunne også være ulideligt sentimental og politisk langt ude.

HITS fra en svunden tid. – Ryk Ind Ribe

HITS fra en svunden tid. – Ryk Ind

Mange danske band lavede tekster med politisk indhold, som nede i ”Europa har de fået en fiks idé”. Det var selvfølgelig modstanden mod EF.

Skousen & Ingemann står stadig | MIDT I EN BEATTID

1. maj 2011 — Sammen med Niels Skousen har jeg gennemlyttet, kasseret, … sang alligevel deres EEC Blues med nede i Europa har de fået en fiks ide!

Centrum-venstre har brug for din hjælp: Skriv en slagsang, der …

13. sep. 2017 — Send din tekst til kultur@pol.dk eller Politiken, … For det hedder »Nede i Europa har de fået en fiks idé/Det noget de kalder for EEC«.

Debat: 50 år efter afstemning – Vi har brug for mere EU

Debat: 50 år efter afstemning – Vi har brug for mere EU | avisendanmark.dk

2. okt. 2022 — … “Nede i Europa har de fået en fiks ide”, sang vi uden helt at forstå teksten. … Vi har også fået mange nye medarbejdere fra EU-lande.

Den 2. oktober 1972 stemte vi ja til medlemskab af Det Europæiske Fællesskab, EF, som vi så trådte ind i den1. januar 1973. Jeg var en forvirret teenager på 17 år, lige startet i gymnasiet. Jeg kunne ikke stemme, men fulgte da lidt med. Ungkommunisterne ville have os til at stemme nej, men det lykke..

Vejen Mod Europa Grundbog – Side 121 – Resultat for Google Books

Tilbage til 70’erne: alle de ting, du har glemt, du kan huske

Keywords: nede i europa har de fået en fiks ide tekst