Få hjælp til snerydningen

Det er lovpligtigt at fjerne sne fra egen grund og de dertilhørende arealer. Hvis du ejer et hus som privatperson, skal du sørge for at fjerne sne fra fortovet og trappen. Hvis du eksempelvis ejer en virksomhed, kan der høre en stor parkeringsplads med til, som skal ryddes for sne. Hvis du synes det er overskueligt selv at stå for snerydning i Århus og omegn, så er der hjælp at hente.

Unikke garantier

Snevagten er et firma, der beskæftiger sig med at rydde sne. De forsøget at være de bedste og billigste, hvorfor de tilbyder unikke garantier. Først og fremmest har de et prismatch, som gør, at hvis du finder nogle der kan udføre samme service til en lavere pris, så matcher de prisen. Der er også tilfredshedsgaranti, så hvis du oplever fejl, der ikke kan rettes op på, så slipper du for regningen. De har en stor maskinpark, og kompetente og servicemindede medarbejdere. Snerydningsfirmaet tilbyder blandt andet saltgaranti hele vinteren og døgnberedskab på mail og telefon.

Beregn prisen for snerydning

Der findes en snerydnings prisberegner, så du kan få et estimeret beløb at forholde dig til. Du skal blot indtaste dine oplysninger, og markere på et kort, hvor du skal have ryddet sne. Derefter vender Snevagten tilbage til dig, med et uforpligtende tilbud. Herefter har du noget tid til at overveje tilbuddet, og hvis ikke du selv kontakter Snevagten, så kontakter de dig, for at høre, om du er interesseret eller ej. Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe på telefon eller kontakte via mail.

Forskellige typer af aftaler

Der findes mange forskellige typer af aftaler, som man kan indgå. Det er derfor muligt at finde den aftale, der passer bedst til dig og dine behov. Du kan eksempelvis få en fastprisaftale, hvor du er sikker på at få ryddet sne og saltet din grund, så længe sneen falder og vejene er glatte. Med en fastprisaftale er du sikker på, hvad du skal betale, og det ændrer sig ikke. Du kan også lave gang-til-gang-aftaler eller betale en månedlig fastpris for snerydning. Hvis du ikke ved, hvilken aftale der er bedst for dig, kan du få vejledning og hjælp.

Er snerydning overskueligt for dig? Så kan du som privatperson eller virksomhed få hjælp fra firmaer som Snevagten, der står klar til at rydde og salte dine veje og områder. De har mange maskiner som kan udføre jobbet, så du er fri for selv at skulle ud med sneskraberen.